ÖZEL NEVA OKULLARI OLARAK 1. SINIF ADAYLARIYLA BİR ARADAYDIK

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisi olarak Altın çocuk Anaokulu 6 yaş grubu öğrencilerimizle önemli bir çalışma gerçekleştirdik.

Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde ilk kez ilkokul hayatına adım atacak olan çocuklarımız, ilkokulda heyecanlı bir gün geçirdi.

Gelecek sene nasıl bir ortamla karşılaşacaklarını, ne gibi imkânlara sahip olacaklarını ve en önemlisi nasıl bir sosyalliğin olduğunu hissedebilmeleri açısından, yaptığımız bu çalışma altın çocuklarımızı bir hayli meraklandırdı.

Gelecek sene 1. Sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizi Rehberlik servisi olarak öncelikle ilkokul binamıza aldık akabinde sınıf öğretmenlerimizle birlikte ilkokul havasını hissederek hem okulumuzu tanıdılar hem de eğlenceli vakitler geçirdiler. Altın çocuklarımızın ilkokula karşı olan ilgisi gelecek yıllarda okulumuzda ne denli başarılı olacaklarının bir göstergesiydi.

Sitemize bugün 629 ziyaretçi giriş yaparak toplam 631 sayfa gezmiştir.