SONBAHAR ŞENLİĞİ

Okulumuzda 23.10.2018 tarihinde öğrencilere “ SONBAHAR  ŞENLİĞİ” faaliyetleri kapsamında sonbahar mevsiminin güzelliklerini, doğada olan değişimi ve çevrelerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla büyük yaş gruplarımızla ‘’Doğa Yürüyüşümüzü’’ gerçekleştirdik ve ‘’Doğa Yürüyüşü Gözlem Formumuzu’’ doldurduk.

Velilerimizin desteği ile çocuklarımızın oluşturduğu ‘’Sonbahar Hazinesi’’ ile okulumuzda özgün çalışmalarımızı yaparken doğa sevgisi ve doğanın korunmasının önemini kavrayarak keyifli bir zaman geçirdik.

Sitemize bugün 54 ziyaretçi giriş yaparak toplam 54 sayfa gezmiştir.