I.PORTFOLYO

PORTFOLYO NEDİR?NEYİ AMAÇLAR?

Ailelere, çocuklarını okul ve öğrenme ortamlarında izlemelerine fırsat vererek, dolaysız değerlendirme ortamı oluşturmaktır.Öğrencinin öz disiplin ve sorumluluk bilincini geliştirmek ve kendini değerlendirme becerisini kazandırmak,Sunum becerilerini ve ifade becerilerini geliştirmek,Klasik değerlendirmelerin dışına çıkmak, alternatif bir değerlendirme yöntemi geliştirmek,Öğrencinin gelişimini, kanıtlarla ve daha sağlıklı izleyebilmek,Çocukların gelecekteki öğrenmelerine bilgi sunmak ve ışık tutmak,Çocukların gerçekte ne öğrendiklerinin somut resmini çizmek,Çocukların yeteneklerini sergilemek ve ilgi alanlarını geliştirmek,Öğrencilerin aile üyeleri ile yaptıkları çalışma vasıtasıyla daha iyi bir iletişim kurmalarını sağlamaktır.

Sitemize bugün 215 ziyaretçi giriş yaparak toplam 223 sayfa gezmiştir.