EĞİTİME ARA,YAZ OKULUNA MERHABA!

Eğlencenin eğitimle buluştuğu dopdolu bir yaz okulundan MERHABA...

Eğitim-Öğretim döneminin tamamlanması ile birlikte çocuklarımız için başlattığımız yaz okulu programımız eğitici faaliyetler ve eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

Çocuklarımız ilk gün adaptasyon sürecinden sonra büyük bir hızla yaz okulu programına başladılar.
Binicilikten satrança,hayal odasından mutfak etkinliğine,  perküsyondan belgesel saatine,dramadan  akıl okyunlarına,dikkat, mandala, scamper,piknik gibi bir çok etkinliğin içinde kendilerini bulan çocuklarımız eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.

Sitemize bugün 646 ziyaretçi giriş yaparak toplam 648 sayfa gezmiştir.