YAZ OKULUNDA BİNİCİLİK KEYFİ

Altınçocuk Anaokulu olarak yaz dönemi için çeşitli etkinliklerde bulunmaktayız.

Bu etkinliklerimizden biri olan 'BİNİCİLİK EĞİTİMİ' için Nehirland Country Clup'ta uzman eğitmenler eşliğinde binicilik eğitimi alıyoruz.

Çocuklarımız ata binerek hem kemik dokusunu geliştiriyor hem de hayvanlar ile güçlü bir bağ oluşturuyorlar. Ata binen çocuklarımız kendilerine güven,liderlik duygusu kazanıyorlar. At üzerinde iken denge sağlama ve odaklanmayı öğreniyorlar.

Binicilik için gerekli kostümleri giyen çocuklarımız önce atları severek iletişim kuruyorlar daha sonra eğitmenleri eşliğinde ata binerek tur atıyorlar. Turunu tamamlayan çocuklarımız oyun parkında eğlenerek günün tadını çıkarıyorlar.

Sitemize bugün 38 ziyaretçi giriş yaparak toplam 38 sayfa gezmiştir.