2013-2014 YENİLİKLERLE DOLU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA!

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına yeni heyecan,yeni umutlar ve dopdolu bir programla ‘Merhaba’ dedik. Bu yıl öğrencilerimize eğlenerek öğrenmenin tadına varacakları yepyeni bir program oluşturduk.

Yenilenen okul öncesi eğitim müfredatına paralel olarak oluşturduğumuz programımızda; Dikkat Güçlendirme Çalışmaları,ZE-KARE Akıl Oyunları,Scamper,Mandala,Satranç gibi eğitici etkinliklerimiz bulunmaktadır. Günümüz çağının çocuklarının TV ve bilgisayar karşısında fazlaca vakit geçirmesinden kaynaklanan dikkat,konsantrasyon,algılama güçlüğü gibi sorunlar göz önünde bulundurularak bu çalışmalara ağırlık verilmiştir.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının, yarınlara umutla bakan sevgi dolu tüm çocuklarımız için güzel bir yıl olmasını diliyoruz.

Sitemize bugün 385 ziyaretçi giriş yaparak toplam 385 sayfa gezmiştir.