2013-2014 ALTINÇOCUKLARDAN ANLAMLI YARDIM

ALTIN ÇOCUKLARDAN ANLAMLI HEDİYE

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu idareci ve öğretmenleri, öğrencilerinin de katkılarıyla  Sakaryanın Serdivan ilçesine bağlı Dağ Yoncalı Anaokulunda eğitim görmekte olan öğrenciler için bir yardımlaşma kampanyası düzenleyerek okulda kullandıkları eğitici araç-gereçleri ve oyuncakları kardeş okullarıyla paylaştılar.Özel Neva Okulları Müdürü Ali Çelik,Özel Neva Altınçocuk Müdiresi Sevim Özdin’in katıldığı ve Serdivan ilçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yakup Altınkaynak’ın  nezaretinde gerçekleşen programa, Dağ Yoncalı Köyü sakinleri de ilgi gösterdiler. Şube Müdürümüz Yakup Altınkaynak, yaptığı konuşmada “bu tür projeler hem kurumlar arası kaynaşmayı arttırıyor, hem de öğrencilerimizde paylaşmanın anlamı ve önemi noktasında kalıcı bir şekilde yer ediyor” dedi. Bu programın organizasyonundan dolayı Özel Neva  Altınçocuk öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür eden Şube Müdürümüz Yakup Altınkaynak tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra söz alan Anaokulu Müdiresi Sevim Özdin “Çocukların gözünde gördüğümüz mutluluk paha biçilemez. Gerek yönetim kurulumuz gerekse öğretmenlerimizin destek ve teşviklerinden dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Sitemize bugün 4 ziyaretçi giriş yaparak toplam 4 sayfa gezmiştir.