2013-2014 ALTINÇOCUK'TA KIZILAY HAFTASI

Altınçocuk Anaokulu olarak Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladık.
           Kızılayla ilgili birbirinden güzel sanat etkinlikleri yapan çocuklarımız,Kızılay taçlarını takarak konferans salonunda Serdivan Kızılay Şube Başkanı Sayın Necmi İBİL'den Kızılayın renkleri ile ilgili bilgi aldılar. Ardından çocuklarımızın seviyesine uygun olarak hazırlanmış ''GİZEMLİ MACERA'' adlı çizgi filmini izlediler.
           Kızılayın okulumuza kurduğu bankoda oluşturulan kumbaraya getirdikleri paraları atan çocuklarımız yardımlaşmanın ve paylaşmanın güzelliğini yaşadılar.
           Tüm velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 4 ziyaretçi giriş yaparak toplam 4 sayfa gezmiştir.